Båda hästarna ridna

Foppa fick luva som matchade schabraket, dock vet jag inte om de va hans bästa färg ha ha
Idag var det premiär uppsuttet för Foppas del sedan vi flyttade hit :) Blev lite längre uppsuttetuppehåll än tänkt pga vädret vilket kändes då jag hoppade upp, han spände till och fick lite sadelgjordatvångkänning vilket skrittades bort på ett par minuter.  Trots blåst och mörker kändes det riktigt bra. Blev ungefär 15 minuter uppsuttet inkl skritt pauser. Galoppen kändes riktigt rund och fin vilket alltid är ett bra tecken för Foppa. Hoppade av och andades ut med ett leende på läpparna. 
Näst ut var herr Vilmer, idag iförd ponny hack istället för bett. Kändes direkt att han trivdes bättre på detta än med bett så han får nog ha detta framöver :) Idag älgade han på som en liten ångvält i början så jag stannade och ryggade några steg och efter det var han riktigt lyhörd och fin. Ett kort och trevligt pass :) Vi gillar att galoppera, både jag och Vilmer ❤
Ska byta träns nästa gång, behövs lite kortare sidostycken när hacket sitter på, testar de andra som han har bettet på i morgon då vi går ut i skogen annars får vi göra ett nytt hål bara :)

Gillar

Kommentarer