Bajs!

Lyckan när man äntligen ser normal mängd bajs i boxen igår! Whoho sån lättnad :) Hon hade dessutom ätit upp all sin middag och allt kvällshö!

Hon har nu ätit sin medicin i 3 dagar och tyvärr är det inte så populärt men det verkar onekligen fungera så vi får kämpa på ett par veckor framöver med att få i henne dosen varje morgon. Jag har även försökt smyga i henne lite lusern i hennes masch men de vill hon inte alls äta så nu äter hon inte masch alls längre istället ja ja hon äter lusernhack iaf så det får räcka speciellt eftersom hon nu åter även äter sitt hösilage vilket är de absolut viktigaste.

Ett annat steg i att strumpan ska må så bra som möjligt var att hon i lördags morse äntligen fick gå in till sina kompisar efter en vecka med egen hage bredvid dem. Givetvis i samråd med veterinär men eftersom hon inte längre visade någon hälta och vi båda tror hon mår bäst med sällskap så fick hon i lördags morse gå in till sina kompisar. Allt gick bra och Strumpan är väldigt nöjd med både hage kompisar och den fina utsikten 😍

Gillar

Kommentarer