Bara Positiva omdömen!

Sitter och inväntar Maltes tid till hovslagare klockan 13 i fikarummet på kliniken. Maltes står i din box och äter hösilage efter en intensiv förmiddag.

Allt har gått väldigt bra hittills. Först fick vi springa upp för veterinären efter att hon hade klämt och känt igenom honom. Efteråt fick jag visa honom uppsuttet i ridhuset i alla gångarter i båda varven. Maltes gjorde det så bra och fattade korrekt galopp i båda varven varje gång. Jag visade upp vänster galopp i två omgångar eftersom jag hade berättar om att han ibland blir fyrtaktig. Veterinären var generellt jättenöjd och utropade "vilken utveckling" ett par gånger när jag red. Väldigt härlig känsla och jag kände mig såklart stolt som en tupp. Han är helt klart svagare i vänster bak fortfarande men generellt mycket bättre och hon var nöjd.

Efter ridning böjde vi honom alla fyra utan reaktion. Jag var lite rädd vi skulle hittat något vänster bak som sagt men ingenting.

Även hos kiropraktorn fick vi hejarop och beröm. Maltes såg väldigt fin ut och hade man inte vetat om att han hade haft problem tidigare hade vi inte behandlat varken bäcken eller rygg. Nu gjorde vi det ändå "bara för att". Kommentaren han hade var att fortsätta massera vänster fram för att hålla karpalsenskidan rörlig och motverka så den "stelnar till" samt att stretcha vänster has. Han kunde känna en liten skillnad mellan höger och vänster has där vänster var lite svårare i kompressionen. Det var viktigt att fånga det redan nu för får man en snedbelastning här kan det snabbt överbelasta bakknät. Jag fick med mig en stretchövning som jag ska göra typ varannan vecka.

Allt som allt väldigt nöjda och återbesök hos kiropraktor om 3-4 månader! 😁😁

Gillar

Kommentarer

Lovise,
Åh bästa besöket ju! Härligt!!
www.LoviseC.com