Bilder inifrån övervåningen

Så himla fräckt att kunna "gå runt " i huset som man faktiskt kan när allt är uppritat i Roomsketcher. Närmare den verkliga känslan än då här kommer man nog inte, i alla fall inte som amatör. Allt känns faktiskt precis som vi hade föreställt oss det. Allt gick inte att få exakt som det kommer bli i verkligheten, exempelvis så lyckades jag inte rita in glasräcket på övervåningen runt "trapphålet", men man får absolut den rätta känslan ändå.

Följ med oss runt, vi börjar med övervåningen. Köket och undervåningen kommer få ett varsitt eget inlägg.

Den första bilden jag kommer bjuda på är just den första synen man får, nämligen när man står i dörröppningen på dörrmattan i hallen. Så här kommer det se ut när man kommer in genom dörren!

Nästa bildserie är från olika vinklar inifrån husets övervåning tillika entréplan. Jag har varit lite orolig att köket inte ska kännas så pass öppet som jag hade önskat, att planlösningen inte blir så pass öppen som jag vill ha det. Tankarna har dock gått i banorna att på ritningarna får man känslan av att trappen är en hel vägg men så rä ju inte fallet. För det första är allt av glas och man ser rakt igenom samt att höjden enbart är kring metern, vilket kommer ge mer öppenhet än en vägg. Jag tycker när man "går runt" i huset i Roomsketcher så får man just den känslan så det bådar gott.

Gillar

Kommentarer