Bra pass och test av ny app

För några dagar sedan läste jag om en ny app som släppts på marknaden som test, en ridapp, något jag tänkt på långe att det borde finnas! Appen loggar hur man rider helt enkelt, steglängd gångart hastighet och passets längd loggas både i form av tid och avstånd i km.

Jag laddade såklart ner appen fortast möjligt efter att ha sett att den hade släppts och idag testade jag den på ett uppsuttet joggpass. Jag satte igång den när jag hoppade upp och innan dess hade jag ju skrittat fram honom för hand i 10 min och joggat honom på lina i 2 min. Sedan stängde jag av den när jag hoppade av och skrittade av honom 10 min efter appen stängts av. De jag testade logga var alltså bara självaste passet från att jag hoppade upp.

Så här såg de ut:

Jag vet dock inte hur korrekt den mäter gångarterna, jag är då helt säker på att galoppen är fel för vi galopperade bara 2 varv och nog tog inte de över 5 minuter ha ha men lite kul var de ändå och jag kommer nog testa några gånger till :)

Appen heter Equilab för den som vill testa!

Vi hade ett riktigt fint pass i dag där jag stundtals, speciellt sista 2-3 varven fick ett riktigt sug i handen och hade honom i ramen, det är så jäkla fräckt att rida då, jisses!

Som synes av appen så red jag ett lugnt pass eftersom han vaccinerades i tisdags så det var mycket skrittpauser och vi tog bara en galoppfattning, men den enda tog han på hjälpen utan någon rösthjälp alls! :)

Kollar man på passet i appen så red jag ca 22 minuter (2 min av de 24min som visas var stillastående vid uppsättningen). Av dessa 22 minuter var 9 minuter skritt dvs ca 40% skritt och resten trav och två varv i galopp. Ett kort och lugnt pass helt enkelt! :)

Gillar

Kommentarer

Lovise,
Haha ja jag testade den ju också idag och den loggar med galopp för mig också 😊 Tycker man ser bäst på "pace"-delen vilken gångart man haft, där ser man ju din galoppfattning också, dock inte så detaljerat i tid dock. Men kul hur som helst 😊
www.LoviseC.com
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Ha ha så kul att vi testade den typ samtidigt! 😃
Ja precis på pace ser man ju mer korrekt hur passet såg ut 😊
nouw.com/camillabergquist