Bra träning!

Riktigt bra träning idag på hemmaplan för Karolina. Det blev ett lite lättare pass idag med tanke på träningen vi gjort innan men för den delen var det inget lojt pass.

Vi började med att rida fyrkanten med diagonala vändande hjälper i skritt precis som vi gjorde för Traudi i söndags för att sedan gå över till liknande arbete i traven där vi fortsatte med takt, kontakt och rakriktning.

Idag tog vi galoppen lite tidigare in i passet och i höger varv gjorde Maltes ett så himla bra jobb med fantastiskt fina övergångar både i fattningen till galopp och i övergången till trav. Guldstjärna!

I vänster varv har han lite svårare för sig och där fick vi fel galopp ett par gånger innan vi satte rätt. Jag känner ju att han inte är rakriktad i de varvet och då resulterar det självfallet i fel galopp. Jag tänker att jag ska försöka leka lite med den galoppen och passa på så fort jag känner att han är rak och i ramen i vänster varv så smyger jag in en fattning då helt enkelt för att leka fram det så de blir rätt och lätt för honom vilket Karollina tyckte var en bra idé.

Efter lite arbete med galoppen och lite ytterligare rakriktande arbete i traven avslutade vi nöjda och glada men inte allt för trötta vilket kändes väldigt bra :)

Min fina <3 Visst skvallrar bilderna om att det är höst på intågande! :)

Gillar

Kommentarer

Lovise,
Roligt med lyckad träning! Fina bilder också, och det börjar faktiskt se lite höstigt ut 😊
www.lovisec.com
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Ja visst börjar det faktiskt bli höstigt, men de är helt okej om det ändå är fint väder 😊
Vi saknade dig och Kaprifol på träningen igår ! 😊
nouw.com/camillabergquist