CRAZY CAMPAIGN

Idag kl 16 fick jag ett mail frpn Strömbergsgård att de hade "CRAZY CAMPAIGN" fram till tisdag. Denna kampanj innebar att om man köpte ett ponny täcke från Horseware så fick man ett Horseware Micklem multi bridle på köpet värde 1476 kronor. Jag tänkte först de va ett skämt, men det verkade faktiskt stämma. Efter lite snabba tankar så klickade jag hem ett Amigo hero 6 ponny i storlek 125 och fick ett träns på köpet i storlek Standard horse (full), allt flr 778 kr inkl frakt.

Tanken är såklart inte att behålla ponny täcket utan de kommer jag lägga ut till försäljning. På så sätt har jag fått ett träns extremt billigt som annars kostat 1467 + frakt.

Jag har testat ett sånt träns till Foppa innan men aldrig köpt något då de inte passade helt 100 men har länge tänkt att jag gärna hade velat prova på Maltes som vardagsträns eftersom han har känslig mun, nu passade det ypperligt att testa!

Efter mindre än 4 h gick Strömbergsgård ut med meddelande på Facebook att de hade fått in över 400 beställningar och att de nu var tvungna att avsluta kampanjen. Fullt förståeligt, de kan inte tjäna mkt är pengar på en sådan kampanj. Jag är glad att jag la min beställning så pass tidigt, de borde innebära att jag får tränset :)

Gillar

Kommentarer

Lovise,
Wow vilken grej! Haha, men man förstår ju att de fick ta bort kampanjen 😋
www.LoviseC.com
CamillaBergquist
CamillaBergquist,