Dag i bilder

Idag börjar jag faktiskt känna mig frisk. Men tji fick jag för då kom bomben med gräspollen så jag har varit däckad halva dagen ändå. Synden straffar somliga med desamma sägs de, kan finnas något i de!

Jag tvingade mig själv ur soffan för att tvätta och sy lite eksemtäcken mellan snörvlandes och nysandes vilket faktiskt, tro det eller ej, blev riktigt bra!

Nåväl mitt på dagen började det regna och med regnet sjunker också pollenhalten i luften och jag kunde bege mig ut på jakt efter bland annat mer allergimedicin ingredienser till morgondagens efterrätt samt ta hand om Maltes.

Jag har under en längre tid röjt bland mina hästgrejer och börjat sälja av en hel del. Detta gör att jag skickar en massa paket hej vilt och måste skriva ut paketlappar hela tiden. Så idag införskaffade jag mig en skrivare som man kan skriva ut på direkt från mobilen, så himla smidigt

Nu har jag landar hemma och ska påbörja tillagning av del ett av årets midsommartårta! Ett glas bubbel får sätta guldkant på denna torsdag

Gillar

Kommentarer