Dagens arbete

Idag har det gått i ett verkligen,jag gick ut till höstarna 0645 och lite mer än en timme senare gick jag ner med Maltes och red i paddocken. 930 åt vi frukost och sedan dess har vi målat och vart igång tills nu när vi sitter och äter kvällsmat. Såklart har vi ätit under dagen och så också!

Jag har som sagt innan väldigt höjdrädd så Linda målar på stege och jag från marken. Efter lunch släppte dock stegen från väggen och Linda fot i backen. Det gick bra men hon är duktigt blå och öm så klart. Usch läskigt ! Tur hon klarade sig bra även om hon såklart är öm!

Nu är iaf ena långsidan målat 2 ggr och färdig:

Ena kortsidan är i princip klar och målad 2 ggr på undervåningen. Övervåningen måste vi ta med ställning.

Långsida nr två är målad en gång och behöver en strykning till. Södersidans kortsida är ännu inte målad bara grundmålat de nya panelen. Hör har Rasmus ungefär en halvdags jobb kvar innan all panel är utbytt ovh vi kan grundmåla den nya panelen.

På torsdag natt ska de börja regna, tills dess måste vi i alla fall ha grundmålat all ny panel och sedan hänga för plast över så panelen inte blir blöt. Sedan hoppas vi på uppehåll torsdag dag så vi kan plasta av och fortsätta måla :)

Gillar

Kommentarer