Dagens besök på Husaby

Dagen har gått i ett men det har också gått riktigt bra. Jag körde själv och det gick hur smidigt som helst, rätt på släpet båda gångerna och betedde sig som en stjärna på plats hela tiden.

Även Folke skötte sig riktigt bra och kamerapaketet jag fick som extra utrustning till draget är en riktig höjdare.

Vi tar de från början, häng med!

Dagen började med att jag kom till stallet vid 0730. Jag började med att koppla på släpet och här kommer Folkes kamerapaket väl till pass. Man kan nämligen välja olika vinklar på kameran.

Först vanlig backkamera fram till släpet:

Sedan kan man ställa om och ser kroken i förhållande till släpets kopplingsanordning. Man ser uppifrån och kan pricka med kroken exakt. Självklart fotade jag även detta:

Och såhär bra blev det! Bara att koppla på!

När släpet var på och boxen mockad fick Malte jogga lätt på lina i båda varven i ridhuset strax efter 08 efter en stund i hagen där han åt sin frukost nummer två för dagen.

Sedan svidande vi om för avfärd! Maltes lastar sig själv och står snällt kvar medans jag stängt bom och läm. Ett par morötter som belöning sedan kunde vi bege oss mot Husaby.

Framme och redo för behandling!

Väl inne på Husaby fick vi vänta lite i boxen innan vi fick gå in i behandlingsrummet. Kiropraktorn var nöjd, lite jobb vid bäckenet och en genomgång av hela kroppen med stötvåg bäcken, rygg och framben. Kändes kanonbra och återbesök om 4-6 månader!

Efter en promenad runt anläggningen så begav vi oss hem igen, nöjda, glada o h stolta!

Gillar

Kommentarer