Dagens miljöträning

Dagen bjöd på miljöträning i form av dressyrpass på utebanan. Det går ju bättre och bättre men jag hade gärna velat ha den där 100-procentiga uppmärksamheten hela tiden, men de är ju faktiskt för mycket begärt redan nu. Även om jag veeeet att jag måste ha tålamod så blir jag lixom inte helt så där exalterat supernöjd ändå fast jag borde :)

Summa summarum så gjorde vi ändå ett bra pass ute på ridbanan tillsammans med hundar, andra hästar i hage/ridbanan, travhäst i träning på travbanan och diverse annat folk som rörde sig runt banan. Väldigt bra träning för framtida utmaningar :)

Banan var dammig så min finaste fotograf hade en tuff uppgift men fångade även denna gång många fina bilder *tack*

Efter att jag har travat av honom "seriöst" så älskar att avsluta passet på de här viset : jag släpper tyglarna och håller i mig i sadeln (de behövs verkligen) medans Maltes släpper ut halsen och längre ut i ordentlig i trav och frustar och pustar nöjt med långa tyglar :) För mig är det bästa och finaste beviset på att han inte har ont :)

Gillar

Kommentarer

FujujungsRagdoll
FujujungsRagdoll,
Hoppas att du dammade av fotografen ordentligt då "denne" inte åker till jobbet alldeles gråhårig 😜 . Fantastiska bilder 💖
nouw.com/fujujungsragdoll
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Alla gråa hår går inte att damma av dock hi hi 😍😊
nouw.com/camillabergquist