Den nya uppställningsplatsen

Då var vi tillbaka på ruta ett igen så att säga med uppställningsplatsen, den är åter igen färsig gällande väggarna om 1 meter, ännu saknas röret som ska sitta ca 200 mm ovanför väggen mot gången. Som nämnt innan ha vi "slängt" upp den andra väggen som blev över efter ändringen på den plats där vi i framtiden kommer ha en fjärde box.

Jag gillar flödet bättre i stallet nu, det blir enklare att ta sig direkt till uppställningsplatsen utifrån, det blir enkelt att gå direkt ut med sadlad häst. Det blir också enklare att gå förbi med en annan häst som ska in/ut medans en står i uppställningsplatsen.

En fråga återstår och det är vart vi ska fästa uppbindningen, de känns så där att fästa de på en höjs av 120 på "röret". Ett alternativ är att sätta upp ett andra rör på typ 1.9-2 m som är samma höjd som översta röret på boxarna där man kan fästa uppbindningen. Ett annat alternativ är att sätta bara en rörstump ut från stolpen. Anledningen att jag inte vill fästa de direkt i stolpen är att jag tror de kommer för nära utgången då, jag vill gärna ha hästarna stående lite längre bak.

Passade på att ta bilder idag när jag kom hem nu precis och det faktiskt är ljust och fint fortfarande!

Gillar

Kommentarer