Det börjar närma sig

Sakta men säkert jobbar vi oss närmare vårt mål. Idag har den sista balken klätts in och de sista väggarna målats en andra gång.

Takbalkarna blev inte riktigt som vi hade tänkt oss från början. Rasmus var tvungen att klä in dem lite annorlunda än tänkt så dem blev rätt stora och framträdande när de väl var klara. För att inte häva fram dem ännu mer beslutade vi oss för att måla även dem vita precis som tak och väggar vilket jag tror var ett bra val. Hade man kunnat behålla ursprungsbalkarna så hade man såklart laserat dem men tyvärr var dem för dåligt skick.


Utöver balkarna som nu även är målade har vi även pysslat fram uppbindningen färdig. Vi har grimskaft med säkerhetsknäppe som sedan är klädda med armerad slang. Slangen gör att hästarna inte kan komma åt och bita på grimskaftet. Eftersom vi har ett par hästar som mer än gärna tuggar på allt de kommer åt så känns de bra att ha :)

Nu känns det ändå som om det man bli så att elen kommer upp under påskledigheten. Ännu finns det lite små fix kvar så som 2 dörrar som ska upp, galler till dörrfönstren, 4 st ventilationsöppningar samt en hel del lister och boxlås som ska till innan vi är helt klara för inflyttning, men de närmar sig helt klart!

Gillar

Kommentarer