Dressyrträning

Träningen igår gick riktigt bra för både mig och Louise. Louise och kaprifol såg superfina ut på sin träning innan oss, riktigt dressyrekipage nu de två! Så himla roligt att kunna ha träning på hemmaplan ihop!

Strumpan hade glöd under fötterna nästan hela passet men gjorde det superbra! Man får verkligen en känsla för hur fräck hon kan komma att bli i framtiden när hon showar till det sådär ibland och energin kan omvandlas rätt, fräck känsla!

Det var full aktivitet i stallet men Strumpan skötte det så fint även om hon såklart tittade ibland och spände till om det hände något speciellt.

Fokus under träningen idag var såklart att hitta den optimala formen för Strumpan just nu samt övergångar skritt - trav som sedan ska vidare utvecklas till korrekta halvhalter. Fokus i övergångarna var att hon inte skulle dyka framåt nedåt i övergången utan bära sig hela vägen. Jag skulle tänka att rida in i skritt istället för att bryta av traven och hela tiden se nackstycket på tränset, gjorde jag inte det hade hon försvunnit för lågt. Jag tyckte vi redde ut det riktigt bra ändå faktiskt.

Galoppen var inte vår bästa idag hon lev lite springig och djup i formen , men jag tror hon var lite trött i kroppen efter att ha gjort ett mycket bra travjobb innan och hela tiden varit lite extra på. Jag är väldigt nöjd totalt sätt med träningen ändå.

Karro kom förbi och tittade så hon var även snäll och filmade lite, sjukt nyttigt att se efteråt och kunna analysera lite extra samt att jag då även kan visa upp det här med :)

Gillar

Kommentarer