Dressyrträning 

Idag red vi dressyrträning för Hans en av stallägarna som är väldigt duktig på unghästar. Hans är utbildad hippolog - stallchef/unghästutbildare, ridlärare och C-tränare i fälttävlan. Jag har ridit för Hans tidigare och trivs väldigt bra med hans sätt att lära ut och hans filosofi, det kändes som om det passade mig och Strumpan väldigt bra också :) Självklart var träningen kort (25min totalt) och anpassat utefter våra förutsättningar, så värdefullt!

Vi red i paddocken kl 11 idag och parken var full av folk som lekte gungade, joggade, promenerade och sparkade boll. Vid ett tillfälle i början av passet kom ett gäng med 15 joggare alla iförda diverse självlysande kläder rätt ut från skogen ovanför paddocken där vi red och sprang typ nästan över oss (kändes de som åtminstone) Strumpan sprang och gömde sig i andra hörnet typ och tyckte att detta var droppen ha ha! Början var iprincip bara miljöträning av alla dess slag men halvtid in efter typ 15 min så lugnade det ner sig lite kring paddocken och vi kunde komma till arbete och då kändes hon som en på miljonen 😍

Väldigt kul att vara igång igen och den 30e rider vi ett pass igen vilket vi ser fram emot. Då rider vi dessutom tillsammans med Karro! :)

Gillar

Kommentarer