Film Trauditräning

Att mitt förra inlägg om träningen för Traudi kanske kändes lite deppigt så var det för att jag är så rädd att det ska bli för mycket för Maltes. Jag pratade lite om det med Karolina och hon påpekade flertalet gånger efter vår träning att han inte alls ser speciellt trött ut eller att jag gör för mycket utan att vi måste komma vidare vilket kändes skönt att bolla med henne :)

Lovise var ju med mig till Hagelyckan på träningen frö Traudi hon var jättesnäll och filmade en hel del. Jag har inte riktigt haft tid att sätta ihop en film av materialet försen nu när jag fick några minuter över. Det blev två filmer av och jag tycker mycket av passet är med på filmerna vilket känns kul att kunna visa. Jag har några extrakilon på vilket är dags att jobba bort känner jag när jag ser filmen, men jag bjuder på de :)

Jag har låtit ljudet vara kvar med flit för att man ska kunna höra vad Traudi säger :) Vi arbetar alltså med att få honom lösgjord i bogarna och att jag ska kunna flytta bogarna på honom och att han ska spåra och tillslut bli rakriktad. Precis som Traudi säger på filmen så är han bakom lod men det har att göra med att han inte orkar bära sig bättre ännu. Eftersom jag hela tiden har en jättefin kontakt och ett bra stöd i handen så är han inte bakom hand vilket är det viktigaste. Så har jag stöd i handen så är det just nu OK att han i bland hamnar bakom lod, det är dock inte slutmålet så klart men på vägen dit så får det vara så här. Slutmålet är så klart att han ska komma fram med näsan och öppna upp ganaschvinkeln mer, men i övningarna som vi gör på filmerna orkar han helt enkelt inte det ännu.


Gillar

Kommentarer