Fin häst, sjukling och boxlås

Jag är väldigt dålig på att vara sjuk, jag måste vara relativt döende för att jag ska kunna ligga still och vila ordenltligt så har det alltid varit. Nu orkar man inte så mycket när man har feber och de är väl av en anledning man bör lyssna på. I går när jag hade motionerat Maltes va jag helt slut och genomsvettig fast jag mest stod still i mitten , kanske inte jättebra så här i efterhand men shit va fin Malte va!

Min tanke i går var att bara låta honom jogga runt mig lite grann i allafall så vi inte tappar vårt flow bara för att jag är sjuk men så är det ju så roligt och Maltes va på så bra humör så jag blev lixom "carried away" som man säger på enegelska. Vi la in lite längre galoppmoment och jag försökte få honom på så stor volt/ oval som möjligt och påbörja att låta honom följa spåret mer än att bara stå på en och samma volt. De gick jättebra och Maltes fick väldigt fin galopp vilket är enormt roligt att se. Tänk när jag kan få sitta där uppe på ryggen i den galoppen! Efter denna utsvävning var det bara att gå in och däcka för sedan fann inga krafter kvar.


Rasmus harvade ridbanan när han kom hem, välbehövligt efter allt regn som varit och det blir riktigt bra också. Medans jag longerade Maltes så svetsade han boxlås och fixade det sista med dörrarna i stallet. Nu är boxlåsen på plats och det blev riktigt bra måste jag säga, jag är väldgt nöjd. Speciellt nöjd är jag att vi bytt ut den lilla pluppen på boxlåset mot en större ring samt röret som låser går in i. Både snyggt och funktionellt! Jag får se om jag eventuellt målar låsen svarta sedan eller inte, jag kan inte riktigt bestämma mig vad som blir bäst, blir så himl tråkigt om det inte blir bra vill inte att de ska se "tattigt" ut lixom.

Gillar

Kommentarer