Fortsatt sjuk och isolerad Covid-19

Jag har varit lite piggare några timmar på dagen de sista men jag är inte alls frisk. Har haft väldigt ont i kroppen de senaste, framförallt benen, får hjärtklappning och svettas om jag rör mig för mycket och blir väldigt ansträngd av minsta lilla. Känner mig fortfarande bakis och febrig. Har också lite svårt med andningen, piper lite när jag andas och har ont bröstet. Känns lixom lite jobbigt hela tiden med andningen, känner att jag tar stora andetag då och då för att få in ordentligt med syre. Det är egentligen inget stort så, jag får ju luft och kan andas men jag känner mig inte helt bekväm någon gång eftersom detta hela tiden ligger i bakgrunden och gror.

Smak och lukt är fortfarande helt borta och det är svårt att vänja sig vid. Maten smakar inget, jag känner inte doften av parfymen eller schampot i duschen och jag har ingen aning om när Alma har bajsar eller om maten jag ska laga är dålig eller fräsch! Väldigt märkligt.

Börjar bli lite less på att vara isolerad också såklart, men försöker göra det bästa av det speciellt för Almas skull. Vi handlar mat online och resten av tiden håller vi oss hemma/ ute på tomten.
Med tanke på att vi är isolerade alla tre är altanen toppen när Alma vill gå ut och jag inte orkar springa efter henne, för på altan kommer hon ingenstans och jag kan t.o.m. vila i solstolen ibland. Världsklass när man är sjuk och isolerad.

Sandlådan blev superbra även om den innebär att vi har sand överallt så är det ändå värt det när hon sitter själv och gräver krattar och leker en stund. Även studsmattan underhåller henne korta stunder på egen hand även om hon ännu inte riktigt lärt sig hoppa ordentligt 😅 Gubgan och rutschkanan är såklart också fortfarande favoriter.

Lite sol och värme hade ju inte suttit helt fel dock, då utökas ju användningsområdena på altanen ännu mer med både stora och lilla poolen och Alma älskar ju verkligen vatten!

Gillar

Kommentarer