Från IKEA

Jag har sedan tidigare visat bilder från produkter som jag har i stallet som kommer frpn IKEA. Förutom höpåsarna finns det en uppsjö med saker som passar ypperligt att ha i stallet, nästan så man kan tro att de är utformade för just stall :) För att ta några exempel så har vi tex SORTERA tunnorna som jag har kraftfoder i, gröna pottor för 19 kr styck som jag använder för att höja kavaletti.Utöver dessa tidigare nämnda så har jag införskaffat samt att jag är på väg att införskaffa lite mer smarta prylar som jag tänkte visa er :)

Först och främst har jag köpt en hel del hängare bland annat 3 stycket SVARTSJÖN höga hängare som hjälmarna hänger på samt pappersrullehållare till bootsen.

Jag tänker även köpa byxhängare att hänga upp schabrak med i skåpen. De vita schabraken vill jag gärna hänga undan så de inte blir smutsiga så de kommer hänga i en garderob med hjälp av hängare liknande dessa

Sedan kommer jag vid nästa besök på IKEA införskaffa en rullvagn som jag kommer använda när jag fixar med hästarna. Här kan man förvara alla vardagsprylar så som pälsglans bortsar osv, och med tanke på vårt fina golv blir det inga problem att köra runt vagnen inne i stallet enkelt. Till denna vagn kommer jag även köpa några passande korgar/lådor för mindre prylar och borstarna.

Vi har inte så många väggar fria i stallet utan de mesta av ytorna har vi använt oss utav. Det finns dock en smal vägg fri som jag hade tänkt utnyttja till att ha ett skåp för småförvaring som jag alltid saknat. Utrymmet är dock max 50 cm brett men IKEA har de mesta och där har jag hittat ett väggskåp som är 40 cm brett och 100 cm långt, perfekt för det fria utrymmet alltså. Hittade även en passande lucka till som går i samma färger om vi har övrig inredning i.

Gillar

Kommentarer

Johanna (sol)
,
Jag är så imponerad av er energi och förmåga att komma på smarta lösningar, både i själva stallet och till förvaring. Ni får sammanställa alla idéer i ett högre och sälja till oss andra hästnördar ;)
camillabergquist,
Tack snälla Johanna :) Lovar att dela med mig av allt när det blir er tur :) :)
camillabergquist.wordpress.com