Fullt ös medvetslös

Helgen har försvunnit i ett nafs men vi har hunnit med otroligt mycket. Christian kämpar på med stallet och jag städar i gamla huset samt checkar av en del ärenden som behöver ordnas innan hästarna kan komma.

Statusen i stallet är nu att alla väggar i princip är reglade och de som vetter mot boxfronterna är också klädda upp till 120 cm minst, vissa mer. Branddörren mellan stall och garage är på plats också samt att porten som satt där lösdriftsutgången kommer vara monterades ner idag medans en ny uppsättning slagportar anlända som i framtiden kommer ta portens plats.


Under eftermiddagen hämtade jag min kära vän Elin som hjälpte mig att köra hö fram till kvällen, ovärderlig hjälp och vi fick totalt hem dryga 2 ton hö. 7 stycken inplastade mindre höbalar om 200 vardera samt 55 småbalar hö. Jag har bokat resterade som fanns kvar av 200kg balarna så de borde räcka typ 8-9 månader beroende på hur mycket dem äter och om de kommer gå på bete eller ej. Leverantören skulle troligen få in mer under året som jag också kunde boka upp så vi klarar oss till nästa säsong.

Gillar