Gårdagen

Efter ridning och skoning i går jobbade jag någon timma till med min kontaktlista för överlämningen när jag slutar om drygt en månad. Jag sa upp mig för ungefär två månader sedan och lämnar Partille 23/6 så det börjar ju närma sig min sista dag med stormsteg.  Kommunen har ännu inte anställt någon ersättare för min tjänst så jag arbetar för att lämna över utan att det finns någon ersättare på plats. Nu verkar det dock som om det faktiskt kom ut en annans på min tjänst i förrgår och jag tror de har fått in en bra kandidat som jag har pratat med, kan nog bli bra tilllsut  Men oavsett så kommer ingen finnas på plats när jag slutar så blir lite svår överlämnaning.

Jobbet avlöstes sedan av städning efetrsom mamma och linda kommer hit i morgon. Mamma har fyllt 60 och utöver den resa vi gjorde tillsammans fick hon också en "valfri" present där jag mamma och syster skulle göra något tillsammans. Mamma valde en Ullaredsresa med Gekåsbesök och hotellövernattning som blir av i morgon till söndag. Eftersom både mamma och Linda är så pass allergiska så blir det storstädning speciellt i de rum de ska sova i natt såklart och sedan efterföljande hund och hätklädesförbud på dessa platser i huvet på övervånningen. Även bilen fick en tvätt utvärdigt och torkades av invändigt, riktigt effektiv dag i går må jag säga.

Innan hästarna nattades fick Maltes en liten promenad i den "nya" hagen som de släpps ut i på måndag, eller ja promenad och promenad Maltes åt mest gräs :P

Hunden är så klart med mig på morgonen och på kvällen när jag sköter om hästarna, de är lite roligt hur bra pli hunden har på hästarna, han bestämmer helt klart i stallet även fast han är så liten. I går retades han lite med Foppa och han står alltid under den som tappar mest mat när de fodras vilket innbär att han står posionerad under Maltes krubba och plockar smulor :)

Gillar

Kommentarer