Gårdagen

Gårdagen blev inte alls som planerad utan jag fick gå in och jobba från morgon till sena natten. Så här i efterhand ett rätt galet uppdrag men med så otroligt mycket skratt och fina människor. Jag vet inte om jag har träningsvärk i magen av alla kärl jag dragit eller från att ha hängt med huvudet över kanten på kärlen, plockat sopor eller av att jag skrattade så mycket igår att tårarna sprutade vid ett flertal tillfällen.

Bemanningen är för stunden ansträngd på jobbet och i fredags hittade vi ingen annan lösning som var bättre än att jag och Christian som är min chef, gick in och tog två turer som vart stående under veckan. Tillsammans med två fantastiska medarbetare var av ena kunde köra sopbilen och den andra en skåpbil gav vi oss ut i centrala Alingsås och såg till att restauranger och bostadsrättsföreningar fick sina kärl tömda.

Inte nog med dem fantastiska människorna jag jobbade med under dagen så träffade vi även fina medmänniskor på stan. Vissa hjälpte oss med koder till soprum, andra kastade nycklar från balkongen för att vi skulle kunna komma in och tömma deras soprum. Vissa gav oss hejar rop och andra en klapp på axeln.

Helt klart en dag att minnas lång tid framöver!

Gillar

Kommentarer