Göteborg Horse Show

Idag flydde vi lite från vardagen och tillbringade dagen på Scandinavium på Göteborgs Horse Show. Jag fixade hästarna på morgonen, mockade promenerade osv och begav mig sedan mot Göteborg. Första timmarna spenderade jag på mässan tillsammans med Sara. Jag var på jakt efter en lädergrimma och jag visste precis vad jag letade efter. Den skulle ha vita pärlor, mjuk padding, gärna mässingsspännen så de matchar snyggt med gulddetaljerna på de nya "fin-täcket" samt ett matchande lädergrimskaft till detta. Jag kände mig inte speciellt hoppfull måste jag erkänna när jag gick in på mässan.

Första stället jag ser grimmor på precis när jag kommit in så hänger där en svart lädergrimma med vita pärlor, vita sömmar, padding i nacken och mässningsspännen. Bredvid hänger ett matchande lädergrimskaft med kedja i mässing. Totalt gick det hela på 500 kronor så då fick jag ta att kanske inte lädret var exakt som jag hade önskat och att kvalitén säkert inte är den samma som grimmor av finare märke, men nån annan grimma lyckades inte kryssa i alla boxar så det blir en keeper!

På eftermiddagen mötte jag Emeli strax innan Världcupsfinalen i dressyr började. Vi festade till det med att köpa med oss varsin Big Mac och en glass på MC Donalds. Spännande final med Svenskt på andra plats.

En bra dag helt enkelt! I morgon gör vi om det igen fast den här gången med finalen i hoppning! :)

Gillar

Kommentarer