Gråta över spilld mjölk

Att gråta över spilld mjölk, eller snarare kastad potatisgratäng.

I förmiddags var jag iväg och handlade med Alma.
Hon hade ätit lite dåligt men ändå fått i sig lite frukost och lite frukt. Större delen av handlingen gick bra fram tills vi gick mot kassorna. Plötsligt fick hon tag på en vakuumförpackad potatisgratäng och blev så där manisk som bara hon kan bli. Hon skulle prompt ta upp den ur vagnen för att sedan slänga den på golvet. Så kan man såklart inte hålla på så jag tog den och försökte ersätta den med nåt annat; min plånbok, napp, mössa, handske, filt, nej ingenting annat dög och här började hennes skrik nå falsett i samma stund som vi ställde oss i kö. Folk tittade lite försiktigt på oss i kön, jag försökte vara tålmodig och göra roliga miner, sjunga osv osv men ingenting hjälte hon skulle kasta postatisgraräng , det hade hon bestämt sig för.

Så kommer det en kassörska bakom mig, och säger packa du upp på det andra bandet här så hjälper jag dig. Men hur snällt, dagens ros till denna kvinna! 🌹Alma blev också lite paff och höll sig lugn nästan så jag hann packa alla varor innan hon började om igen.

Igår skulle hon promt bada i en lerpöl i stallet vilket resulterade i hysteriskt barn fram tills hon istället hittade en vattenpöl som hon kunde hoppa i. Tur var väl de annars hade vi vart kvar än.

Så här söt kan hon va men långt ifrån jämt min lilla envisa underbara unge ❤️

Gillar

Kommentarer