Grimhängare in the making

Idag har det varit en produktiv dag förkylning och sjuklingar till trots. Roligast var helt klart att få till täckeshängarna och grimhängare till de nya stallet, det är så kul att göra sådana här småsaker på slutet, I love Piffing!

Såklart fotade jag under tiden så här får ni hänga medd under tillverkliningen av grimhängare, i del två får ni följa med på tillverkning av täckeshängarna!

Grimhängarna kommer lika de tränshängare vi har inne i sadelkammaren, de kommer vara en på varje box. Vi började med att rita ut hur jag skulle såga, för ja de va faktiskt jag som sågade helt själv!

När bitarna var utritade sågade jag dem med den stora sågen med skräckblandad förtjusning, sjukt läskigt med så stor såg, men de gick bra!

Jag sågade bitarna någorulnda efter den streckade linjen i små omgångar tills de slut hade ösnkad form som Karro kunde slipa med sandpapper medans jag sågade nästa bit. Väldigt effektiva! När bitarna var slipade laserade jag dem i samma färg som stallinredningen. Hunden är så klart med hela tiden och har koll så det blir bra ( med andra ord han sover i solen...).

Nu är dem snart redo för att moteras på väggen, slutresultatet kommer i del tre av den här serien :)

Gillar

Kommentarer