Guldstjärna!

Maltes var helt underbart duktig igår, helt fantastisk!

Jag hade verkligen inte kunnat hoppats, önskat eller begärt något mer än vad han levererade.

Vi var på plats tidigt och kom först av hästarna vilket gav oss en väldigt lugn och fin start på dagen. Väl på framridningen var det 2 ytterligare ekipage till en början på en stor utebana så även här en väldigt bra start. Lite senare anlände såklart fler och Maltes tittade lite när det kom nya hästar och även nya människor, men generellt beteedde han sig som om han aldrig hade gjort annat.

Jag skrittade fram honom runt på framridningen och runt anläggningen för hand i 30 minuter innan jag sattt upp 30 min innan det var dags att lämna framridningen.

Väl uppsutten höll vi oss till samma system som hemma, först skritt på lång tygel sedan trav och galopp i båda var en i en lägre längre form med inslag av skritt. Sedan paus och så testade jag lite övergångar under lättrdning innan ytterligare paus. Sista 5-7 minuterna red jag lite vägar ur programmet och satt stundtals ner i båda varven innan det blev dags att gå till ridhuset. Han kändes super hela tiden på framridningen och både han och jag var helt lugna hela tiden.

Snälla gulliga Karro var led hela dagen och tog dessa fina bilder, Tack ❤️


Väl inne i ridhuset tittade Maltes lite vid dommaren och i motsatt hörn. Jag skrittade runt hela ridhuset ett varv sedan travade jag runt dommaren i båda varv och vände upp mot dem ett par gånger innan start.

Maltes var följsam och riktigt fin hela programmet även om han tappade en hel del bjudning när vi kom in i ridhuset vilket var rätt väntat.

Vi gick fel galopp i vänster varv men annars inga fler missar egentligen. Han blev lite djup i formen i bland och jag var inte snabb nog att korrugera detta överallt men generellt riktigt bra.

Resultatet blev 68,14% med en miss i galoppen och 2 st(!) 8: or var av ena på galoppen.

Så himla glad över min fina häst, nu får han ett par välförtjänta lediga veckor innan vi kör igång igen!

Tack Maltes ❤️

Gillar

Kommentarer