Helgen!

Det är förbannat skönt med helg!

Vi hade en fin fredag i går, jag var extremt trött efter en vecka med sena kvällar som jag orsakat helt själv eftersom de tär så mycket roligare att vara vaken och pyssla kvällstid när det är ljust ute, men somnen blir lidande. Hästarna går heldagar i beteshagen nu och de fick gå ute till strax efter 21 i går innan de fick komma in och vila sig, Jag och Rasmus tog ett glas vin och lagade mat innan fix med hästarna. Det är någo speciellt med att i lugn och ro laga med på fredag kväll med ett glas rose!

Jag hade egentligen planerat en skogsrunda med maltes för hand i dag men eftersom vi promenerade tidigare i veckan i skogen så fick de gå kvar i hagen idag istället. Maltes promenerades 10 min på morgonen i går och 15 minuter ungefär i går kväll innan läggdax så han fick allt gå lite ändå, båda promenaderna på hårt underlag.

Helgen blir relativt lugn då Rasmus ska jobba en stund idag i Göteborg.  Vi ska föröska oss på att dra vatten in till stallet om vi får tag på den rätta blandaren vilket verkar svårt dock, verkar vara en beställningsvara överallt tyvärr. Vi får se om vi får upp det i helgen, arbetet får påbörjas i allafall samt att jag tänkte få till dörrarna i hallen också så de blir klart.


Fin helg!


Gillar

Kommentarer