Höstplanering

Till hösten ligger nu några bra anpassade pay & ride som jag planerat att låta Maltes starta. Det finns två stycken i Gäsene var av den ena är nu i morgon och den andra 8/9. Sedan finns tre stycken i Gråbo där den första "krockar" med Gäsene den 10/9, den andra ligger en i oktober och den tredje i november. Min ursprungliga plan är att starta två st i Gäsene och två i Gråbo.

Utöver detta är höstens träningstider för Traudi satta till följande datum:

22-24 september
27-29 Oktober
17-19 November
8-10 December

I kombination med Traudi kommer jag även fortsätta träna för Karolina såklart. Antingen kommer vi försöka få till en grupp i Alingsås alternativt så kommer jag köra till henne i Härryda på tisdagar alt söndagar.

Innan höstträningen drar i gång ska Maltes få en liten viloperiod här i mitten av Augusti strax efter starten i Gäsene. Jag planerar att låta honom vila helt en vecka ungefär med lite promenader och sedan köra lite lättare longeringspass före och efter den veckan.

I slutet av augusti under slutet vecka 34 - början av 35 har jag även bokat in tandläkare och sadelmakare till Maltes inför hösten :)

Utöver detta har Malte också ett återbesök hos Kiropraktorn på kliniken i Husaby den 26/9 med några dagars efterföljande vila även där då han rekommenderar 4 dagar av enbart promenader.

Gillar

Kommentarer