I mörkret

Igår tog vi kvällspromenaden utomhus runt om på anläggningen i ljuset av de lampor som fanns. Lite läskigt men Strumpan traskade på och skötte sig jättebra. I helgen tänkte jag vi skulle ta och promenera på lite längre promenad när det är ljust. Även lektionerna hölls ute denna veckan tack vare de fina vädret, tänk att kunna hålla träningar utomhus i november, måste vara något sorts rekord.

Igår blev det lite jogg i grimma och lina för att se hur hon rör sig. Hon joggade på väldigt fint, det finns fortfarande något litet som stör ögat i vänster varv vilket kommer från vänster bak, men generellt ser det väldigt mkt bättre ut. Jag ska ha avstämning med veterinären i morgon alt måndag så får vi se vad hon säger. Eftersom hon böjdes u.a i fredags kanske vi ska testa ET eller liknande om ojämnheten bak finns kvar efter helgen.

Generellt är allt mycket bättre än förra veckan, Strumpan äter all sin mat bajsar och kissar normalt, äter ansökt sin medicin varje morgon och ser ut att trivas väldigt bra i hagen med sina kompisar. Skönt!

Gillar

Kommentarer