Ingen kick i alla fall

Om vi nu ska se det från den positiva sidan så var han inte alls spänd i ryggen idag när jag hoppade upp på Dressyrträningen, han skrittade bra direkt också och inga kickar. Skönt!

Resten av träningen var ju typ katastrof ha ha. Vi har ju bara varit borta och tränat tillsammans totalt 4 ggr tror jag och jag har alltid låtit bomullen sitta kvar i öronen även under träningen. Idag tog vi ur den och det gick helt ok till en början Maltes skötte sig fint tills hästen som red innan oss gick ut och det sedan kom in en ny häst och en del folk gick ut och in ur ridhuset. Maltes blev som en stel pinne, huvudet rätt upp och tittade på precis allt och blev jäkligt omöjlig att påverka. Tyvärr höll detta i sig resten av hela träningen och jag fick inte riktigt till det. Traudi tyckte inte alls de va lika katastrof som jag men nja jag va inte alls nöjd men så kan det ju vara ibland och det är ju bra att träna sig på att rida honom i dessa lägen också.

Om vi ska se det positiva igen så lastade jag helt själv både på dit och hem även i alla fall och Maltes stod snällt och fint hela vägen.

Gillar

Kommentarer