Inlåsta bilnycklar

Idag skulle vi ”bara” åka en snabb sväng till Borås för att titta på två olika modeller av Sulky/sittvagn från Baby jogger. Jag hade tittat på dessa innan och nu skulle också Christian testa och provköra.

En fråga som är av stor betydelse är hur den nya sulkyn/sittvagnen får plats i bagagen. De två modellerna skiljer sig i storlek men båda är ändå betydligt lättare/ mindre ihopfälld än nuvarande vagn. Vi får tillåtelse att testa de olika vagnarna i min bil så jag börjar med den större och trixar lite för att få in den på längden och tillslut stänger bagagen och jag gör tummen upp till Christian. När jag sedan ska öppna bagagen är knappen helt stum... jag blir helt kall och inser att bilnycklarna ligger i bagagen och att bagagen nu låst sig i samband med stängningen eftersom jag inte hade låst upp bilen helt utan bada bagagen.

Så där står vi som två fån med Alma i famnen, skötväska, jackor, mat och inte minst en sulky värd x antal tusen sim vi inte ens äger inlåst i bilen.

Som TUR är så bor mina föräldrar ca 20 min från Borås så min mamma fick bli räddaren i nöden som kom med en bil så Christian kunde åka hem och hämta reservnyckeln (ca 35-40 min enkel väg) medans jag och mamma tog en långpromenad med Alma. Dom i butiken var väldigt gulliga så allt slutade gott tillslut, men den tänkte snabba trippen tog i princip hela dagen istället.

Dagens ros går helt klart till min mor!

Dagen avslutades sedan med lite gunga innan Alma somnade gott och troligen drömmer om sin nya sittvagn Baby jogger city Elite.

Gillar

Kommentarer