Inskolning framflyttad

Inskolningen är framflyttad till tidigaste torsdag pga Corona-viruset. Rektorn ringde tillbaka igår och berättade att hela Almas avdelning är stängd eftersom all personal är sjuka och totala antalet barn på hela förskolan var igår enbart 16.

Så som det såg ut igår skulle den förskolepedagog som ska ansvara för Almas inskolning troligen vara tillbaka från torsdag eftersom hon var helt frisk idag men måste invänta 2-3 dagar frisk innan hon kan återgå. Så i går var planen att skola in Alma från torsdag.

Så idag kom beskedet från regeringen att man stänger alla gymnasieskolor och att man förbereder för stängning även av landets grund - och förskolor. Om det senare sker omkullkastas ju allt. Så just nu ligger allt på vänt lixom, stängs alla förskolor så måste vi hitta någon annan lösning så vi ändå kan jobba och få in lönen eftersom alla föräldradagar är slut i april. Jag vet att detta kanske är ett litet problem i stora hela Corona krisen men för vår del är det ju nåt vi måste lösa så vi får in lönen och kan betala lån osv :)

Gillar

Kommentarer

Prenumerera