Isolera tak, Skogspromenad och packning

Ja jag har väl återhämtat mig från Maltes protester de senaste dagarna och infunnit mig i min plan och gå vidare utifrån de resultatet. Jag kan inte göra mer än så. I morse hade vi lite sovmorgon,  åtminstone till strax efter 08. Strax efter 10 rullade vi in till Lovise och Axel o Ornunga och hjälpte dem att armera deras fina blivande stall inför kommande gjutning. Dem renoverar ju en lada precis som vi och det kommer bli hur bra som helst när dem är klara :) Efter en god lunch i Ornunga begav vi oss hem runt halv tre och isolerade taket i foderkammaren hemma. Vi hann även sätta en del takplåt innan det började skymma.
Vid sex tog jag in hästarna och tog med Malte på en promenad i skogen. Tyvärr hade dem fällt en hiskeligt massa träd rakt över vår promenadstig så vi fick efter lite miljöträning bland skogsmaskiner och fällda träd vända.
När vi kom ut ur skogen igen testade vi en annan väg,  men fick vända även där eftersom stigen var totalt sönderkörd av stora maskiner. Vi gick en bit för att se om det blev bättre men de va ingen idé.
När vi kom hem hade vi ändå vart ute i 30 minuter så det blev ändå en rätt ok promenad trots allt. Väl hemma packade jag lite saker inför morgondagen och testade mina favorittäcken på Malte.  Jag har typ inte vågat innan för jag har vart rädd de inte ska passa men båda två passade faktiskt! Båda täckena är från Horseware av 400g tjockt fleece med hel hals, ett 140 och ett 130. Dem är rätt stora i storlekarna så 140 är tanke att användas över sadeln och 130 utan sadel under och de är nog precis så de kommer få bli flr jag kan inte göra mig av med nåt av dem :D Ääääälskar färgen på 130 - täcket :
De är inge fel på färgen på 140 - täcket heller men de är nå speciellt med den fina blåafärgen på de andra :)

Gillar

Kommentarer