Jobbig väntan

Jag var inte riktigt haft orken att skriva så mycket om Maltes det senaste, väntan är tung och den gräver ett hål i mig djupare för varje dag. Det värsta är att jag inte vet om jag kommer bli så mycket klokare av besöket i morgon heller. Ovissheten
är det värsta av allt, en så pass hård ovisshet också i form av kommer han någonsin kunna bli bra. Inte en ovisshet över hur lång tid det kommer ta för honom att bli bra utan en ovisshet över OM han någonsin kommer bli bra. Ingen vet vad problemet är bara att något inte är som det ska.

Jag longerar honom i ridhuset, jobbar honom över bommar, gör tusentals övergångar och promenerar dag ut och dag in. Jag undrar hur många steg jag gått bredvid denna häst under snart 2 års tid. Om jag bara visste att han skulle bli bra, hade jag kunnat promenera i 2 år till, om jag bara visste.

Jag mår uppriktigt sagt illa, men jag biter ihop och ser till att ta mig igenom även detta klinikbesök. Glad över att Karro är med mig och att jag slipper åka själv ❤️

Jag hoppas jag kommer få sitta på din rygg igen älskade häst ❤️

Gillar

Kommentarer

Dressyrtanten A
,
Det gör nästan ont att läsa detta för jag känner så med dej.. önskar att det fanns ett sätt att säga att allt blir bra..
CamillaBergquist
CamillaBergquist,