Jobbiga dagar 💔

Bakslag pĂ„ förskolefronten för Alma vilket sliter mitt hjĂ€rta i stycken bokstavligt talat 💔 Vissa dagar Ă€r hur bra som helst dĂ„ möts jag av en sprudlande glad flicka ute pĂ„ gĂ„rden dĂ„ jag hĂ€mtar, medans andra dagar Ă€r mindre bra. IgĂ„r var det en generellt dĂ„lig dag och vi valde att hĂ€mta henne efter sovstunden efter att pedagogerna berĂ€ttade att hon vaknade grĂ„tandes.


Min glada lilla Àlskling klamrar sig fast, gömmer huvudet i min famn och grÄter nÀr jag ska gÄ, det Àr sÄ hjÀrtskÀrande sÄ jag nÀstan inte klarar av att gÄ. VÀgen till förskolan Àr nu en acceleration av Ängest inombords och en kamp att för allt i vÀrlden inte visa det för Alma. NÀr jag vÀl lÀmnar kÀnns det som om nÄgon tar ut mitt hjÀrta och delar det i tvÄ. Pedagogerna Àr underbara och gör ett otroligt jobb och Alma trivs ju dÀr egentligen men separationen Àr svÄr.

Jag har bett pedagogerna att ringa om hon Ă€r ledsen, dĂ€rmed sitter pĂ„ spĂ€nn och vĂ€ntar pĂ„ att telefonen ska börja vibrera, Ă€r hon ledsen Ă€ven idag sĂ„ fĂ„r hon komma hem igen för nya tag i morgon. Egentligen vill jag inget hellre Ă€n att bara hĂ€mta henne redan nu, men jag mĂ„ste ge henne chansen till en bra dag om det faller sig sĂ„ ❀

Gillar

Kommentarer