Klinikbesöket

Besöket på kliniken där vi träffade både equiterapeften och sedan veterinären gick som sagt väldigt bra. Equiterapeften tyckte inte alls hon var så sne som hon hade förväntat sig, hon hittade lite spänningar kring manken vilket troligast kommer ifrån att hon vilat och haft skador i båda frambenen som orsakat dessa spänningar. Vidare hittade vi också en del i kors/länd och hennes höger bak vilket vi hade väntat oss då det varit hennes vanliga "problemområden" innan också. Strumpan fick en hel genomgång med behandling och sedan efterföljande laser vilket hon uppskattade väldigt mkt. Rekommendationen framöver är att vi fortsätter jobba tillsammans med vår equiopat som vi haft tidigare och lägger upp en plan precis som förra året för att hålla Strumpan i trim under året med balanspaddar, massage och djupvåg/ laser.

Därefter träffade vi veterinären och även hon tyckte Strumpan såg väldigt bra ut. Vi böjde, sprang på gång och longerade och allt såg väldigt bra ut så även veterinären stämde in i equiterapeftens rekommendation och vi kan utöka träningen ytterligare och snart kan vi börja rida mer normala pass :)

Vi bokade inget återbesök utan vi tränar på och planerar att åka in och göra en check bara i höst såvida inget tillstöter under vägens gång.

Min fina Strumpa <3

Gillar