Lastningsupdate!

Jag skrev tidigare att dressyrträningen för Traudi hade vart lite upp och ned. Ett stort plus var ju att jag kunde lasta på egen hand även när vi skulle åka hem även om jag fick hålla på en stund längre än på hemmaplan. I ett av försöken fick Maltes på nåt sätt bommen mellan benen när han plötsligt backade ut och jag inte han men att få upp bommen. Som tur var tog han det lugnt och det blev inge större av det hela som tur var. Men såklart bidrog det till att det hela tog lite längre tid för de va ju såklart inge vidare skönt att få en bom mellan benen. Himla tur han inte stressar upp sig allt för mkt i onödan!

Så dagarna efter tränade vi lite extra och det har gott fint att lasta på egen hand även efter detta lilla missöde. Rasmus har fått i uppgift att hitta på någon lite värre lösning på den långa bommen så den är mindre i vägen, vi får se om vi löser nåt bra där :)

I morgon åker vi tillbaka till Hagelyckan för att träna för Karolina så idag testade jag att lasta igen vilket gick bra! Skönt! :)

Gillar

Kommentarer