Maltes v 19

I morgon kommer Equiterapeften tillbaka på besök för att checka Maltes efter behandlingen han fick senast när han åter var roterad i sitt kors/ kring SI led. Maltes planerar blir därför lite beoroende på vad som görs på tisidag. Förhoppningsvis gör dem igenting och då är det bara att köra på, men om han behandlas brukar dem ska vila iaf 24 h efter så därför har Maltes 2 olika planer denna vecka :)

Alt 1:  

Måndag: Jobb på lina
Tisdag :  ET behandling - Vila
Onsdag kväll : Lättare jogg på lina
Torsdag: Tömkörningsträning
Fredag: Longeriong + rida
Lördag: Promenad i skogen
Söndag: Jobb på lina

Alt 2  

Måndag: Jobb på lina
Tisdag :  ET  ej behandling - Longering + rida
Onsdag : Promand i skogen/ vila
Torsdag: Tömkörningsträning
Fredag: Lätt jogg på lina
Lördag: Longering + rida
Söndag: Vila / promenad i skogen


Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Hej Camilla! Jag har försökt kommentera på bloggen flera gånger nu. Den är så fin och stallbygget är så inspirerande! Dock går det aldrig att kommentera som Nouw-användare (carolineshästdröm). Provar utan ID och ser om det går bättre. Tror att det kan vara din blogg som något är vajsing med, för andra nouw-användare kan kommentera på min iaf...
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Hej Caroline!
Tack för din kommentar, tur du berättar detta för mig för de hade jag såklart ingen aning om! Väldigt konstigt att det just är Nouw som inte kan kommentera eftersom de ju är via dem jag skriver. Jag ska kolla igenom mina inställningar och se om jag kan hitta felet själv annars får jag kontakta Nouw!
Kul att du gillar bloggen och tycker vårt arbete är inspirerande , den bästa komplimangen man kan få tycker jag att man inspirerar någon annan! Hoppas du fortsätter läsa och att du snart också kan kommentera även inloggad här på Nouw!
nouw.com/camillabergquist