Mer fiber!

Idag anlände en mindre grävmaskin till gården och denna skulle koppla ihop fibrer som har grävt fram till båda sidor av vår trädgård. Från början var det inte meningen att de skulle gå rätt över trädgården men eftersom de inte lyckades få under fibern under vägen på rött ställe fick planen läggas om och huvudledningen gå rätt över vår trädgård. För att inte förstöra trädgården mer än nödvändigt gick dem inte in med de stora maskinerna utan skickade ut en mindre några dagar senare vilken blev idag.

Det är ingen nyhet för oss i alla fall att vi har väldigt mkt sten på vår mark något som gör dräneringen väldigt bra men något som också retar gallfeber på grävmaskinisterna eftersom allt tar sån jäkla tid pga alla stora stenar, vår trädgård var inget undantag. Dem har hållit på hela dagen men är ännu inte färdiga utan får slutföra i morgon.

Jag fick parkera min bil utanför när jag kom hem eftersom hela infarten var uppgrävd även hästarna fick vänta att komma in för motion och mat tills vägen var igengrävd igen runt sex tiden.

Ska bli väldigt skönt när detta är över!

Gillar

Kommentarer