Mina fina hjärtan

Peppar peppar så verkar det ändå som om både Foppa och Maltes klarade sig ok trots allt efter helgens händelse. Foppa svullnade lite dagen efter i de ben han haft senskadan men det försvann lika snabbt dom det kom och ser nu bra ut igen. De är ju lite så när han blir överansträngd då kan benet reagera men förhoppningsvis ingen större skada. Malte var lite lätt svullen i en kota morgonen efter men är idag helt ren i alla ben igen. Idag tig jag ut honom och joggade honom på lina, lite stel kanske men såg annars riktigt Ok ut.

Dem är nog mest psykiskt ärrade mer eller mindre båda två. Maltes är en cool kille och bryr sig inte så mycket förutom att han blir lite stressad nere i paddocken vid kortsidan där han gick ner i diket. Foppa å andra sidan var helt förstörd i går och vågade knappt gå ut ur stallet, stackarn. Det blir såklart bättre och bättre och kommer ge sig med tiden. Han är en väldigt känslig individ lille Foppa så detta var en kämpig upplevelse för honom även om han ändå klarade sig betydligt lindrigare undan.

För säkerhets skull tar vi det lugnt den här veckan och håller koll på status extra noga för att fånga ev avvikelser från det normala ifall något är skadat. Men hoppas såklart allt kommer se bra ut så vi kan köra på nästa vecka :)

Gillar

Kommentarer