New in

Jag har ju skrivit om PS High Jump Revolution innan att jag så gärna hade haft ett sådant till Maltes. Eftersom vi satsar på dressyren så känns det som våldsamma pengar att lägga 2500 kr på ett träns som vi kommer rida hemma med i skogen... 2500 kr är oavsett mycket pengar men om man som exempelvis Lovise satsar på fälttävlan och hoppning känns det mer användbart (och hon är också lycklig ägare av ett sådant träns sedan en tid tillbaka hihi) men jag kan helt enkelt inte motivera det tillräckligt. På begagnatmarknaden ligger fortfarande dessa träns högt i pris och man ska vara glad om man får ett begagnat för 2000. Den dagen de blir ett nytt PS träns så blir det nog ett kandar med lackad nosgrimma, den dagen vi kommit så långt i vår utbildning dvs.

När man är sjuk har man alldeles för mycket tid över och av en slump scrollade jag igenom lite annonser på Facebook och trillar över en kopia av just High Jump Revolution för nästan 1/4 av priset för originalet, jag slog till direkt och nu hänger det inne i sadelkammaren redo att provas. Jag inser ju att jag även har beställt ett Micklem på Strömbergs galna kampanj men jag får helt enkelt se vilket som passar bäst, Micklemet fick man ju för ett par hundra lappar om jag säljer täcket jag "tvingades" köpa.

Känner mig jäkligt nöjd! Till råga på allt så råkade jag också under min sjukledighet klicka hem anatomisk lackad nosgrimma till mitt rundsydda träns bland annat och ett par pannband från Holland... Nu har jag definitivt köpförbud på ett tag... Det är helt klart dyrt att vara sjuk i flera avseenden än att man inte får full lön..

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Blir lite nyfiken på kopian, vad var det för något träns?! Behöver ett riktigt bra träns till Sol som har lite problem med två kindtänder... Är också funderat på Micklemträns, de verkar sitta bra. Men PS vaggor verkar väldigt smarta och snälla... Hm mkt att fundera på 😉
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Vet tyvärr inte vad detta är för märke men de är väldigt likt PS även om de såklart finns vissa mindre skillnader. Detta har inte vaggor tex tror PS har typ patent på de. Jag har ett annat PS träns med vaggor och Maltes verkar trivas med de men svårt att säga om de är just dem eller nosgrimman. Väl värt att testa i alla fall, just PS high jump ska ju inte ge tryck mot tänderna så de kanske hade varit ett passande alt för Sol 😊
nouw.com/camillabergquist
Lovise
,
Härligt! Vilket flyt du har i ditt träns-köpande den senaste tiden! Massa bra priser! 😃
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Eller hur, men nu får de räcka! :p
nouw.com/camillabergquist