Ny nosgrimma

Jag har saknat att använda mitt rundsydda träns från Premiera som jag haft till Foppa. Har vart inne på om jag skulle köpa ett nytt helt enkelt av större storlek och med svart lacknosgrimma utan vitt foder. Jag älskar verkligen vitt foder så sjukt snyggt på både Majje och Foppa men inte lika snyggt på Malte som är vit/ljusgrå. Hade nästan bestämt mig för att nytt rundsytt träns med svart lackad nosgrimma från Premiera när jag fick för mig att googla på lösa nosgrimmor och hittade denna fina från eponia.se
Nosgrimman är för rundsytt träns, droppformad lackad nosgrimma med pullbackknäppning , spännen i nacken. Perfekt för att passa Malte och perfekt att passa de tränset som jag har. Valde detta bland annat för att det går att ta av nosremmen och använda nosgrimman utan och då slippa den lila flärpen som blev över där man trär igenom nosremmen i normala fall.

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Åhh.. Vore superroligt om du kan visa lite bilder och sånt när du fått nosgrimman! :) Har också kikat på den några gånger men inte kommit till skott.
camillabergquist,
Absolut lovar att visa bilder och ge en recension om vad jag tycker när nosgrimman anländer. Tyvärr var den slut i lager men skulle komma in igen i slutet av september! :)
camillabergquist.wordpress.com