Nyårsafton

Nyårsaftonskvällen blev väldigt lyckad och vi kom i säng runt 03 i natt vilket gör att det känns extra skönt att få inleda 218 med en ordentlig slappardag idag innan jobbveckan drar igång i morgon.

Vi började kvällen hemma med ett glas bubbel innan taxin hämtade oss och körde oss till tåget mot Gbg.

Väl inne i Gbg väntade restaurangen miss Sophie med välkomstdrink och 3 rätters middag bestående av en första förrätt kallad AMUSE BOUCHE och den andra ”huvudförrätten” var en Pilgrimsmusslor stekt i smör och hummerfond med hazelnötter, ost och sallad. Båda förrätterna var himmelskt goda och kommande huvudrätt även den underbar. Huvudrätten bestod av en fin Entrecote med potatiskaka och rödvinssky. Middagen avslutades med Chokladterrin.


När vår middag var avklarad var det passande nog dags att bege oss ut till Götaplatsen där det nya året ringdes in. Jösses vad mycket folk, de vallfärdades hela avenyn full och vi fick fina fyrverkerier och det nya året räknades in med typ tiotusentals Göteborgare.

Gillar

Kommentarer