Nytt jobb

Jag skriver inte då mycket om mitt arbete här men någon gång ska vara den första :)
Sedan 4 år tillbaka har jag arbetat som avfallsansvarig för Partille kommun. Det innebär att jag har ett verksamhetsansvar för hela kommunens avfallshatering. Branschen är väldigt intressant och rolig (tro det eller ej) men jag pendlar 5.5 mil enkel väg varje dag. Sedan en större omorganisering har jag också blivit väldigt ensam i min roll och saknat ett team och sammanhang.

När man flyttar ut på landet är det inte bara bara att hitta ett nytt jobb om man vill vara kvar i branschen och slippa lång pendling.  Men så för ett par månader sedan dök det upp en chans till just detta och efter lite velande och hjälp på traven tog jag chansen och sökte. Efter 4 intervjuer där jag träffade ett 10-tal olika personer hade jag gjort allt jag kunnat och jag kände verkligen att jag hade gett allt och visat dem vem jag var. Tjänsten innebär ett personalansvar för ca 20 personer och de eftersökte en riktigt duktig ledare och chef. Jag har inte haft personalansvar innan så frågan var om jag räckte till.

Det gick vägen och jag har skrivit kontrakt med Alingsås kommun som driftchef på avfallssidan.  Alingsås kommun kör i egen regi därav skaran anställda. Tjänsten har stora likheter med den tjänst jag har idag men samtidigt utmaningen med personalansvar och en chefsbefattning. Så till sommaren börjar jag i Alingsås och kommer sitta i Bälinge, beläget ca 1.4 mil från gården.

Det ska bli väldigt spännande och väldigt skönt att ha närmare till jobbet och ett team som alla arbetar med samma sak. Självklart är det också väldigt nervöst men mest spännande! 

Gillar

Kommentarer

carolineshästdröm
carolineshästdröm,
Hittade just hit via en kommentar på JMDressyr. Vilken trevlig blogg! Favoritmarkerad efter en scrollning av första sidan. Beklagar att det verkar ha varit/är lite problem med Maltes, men ska bli spännande att följa er igångsättning. Håller tummarna!

Jag tycker att det är inspirerande med hästbloggar som ger en helhet av hur livet är för en hästägare/intresserad, så gärna mer om dig och jobb och gård för min del 😊
nouw.com/carolineshästdröm
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Vad roligt att du gillar bloggen, jättekul att höra! 😊 Tack jag hoppas Maltes nu ska utvecklas i ridningen efter denna operationen 😊
Kommer mer gård/ vardag och livet framöver! 😊
nouw.com/camillabergquist