Nytt påväg in

Det har varit en hel del rea de senaste som jag inte riktigt kunnat låta bli, men med nytt jobb och allt så borde man få lyxa lite eller hur :) Forra veckan körde PS of Swden Rea. Jag har suktat lite efter den svarta luvan med guld passpoal och den var faktiskt med på rean nedsatt med 40 %, likaså var matchande lindor med på rean till 20 %.

Lindorna som jag ölskade att linda med till Foppa är alldelles för smala och korta til Maltes så ett par svarta lindor var verkligen på sin plats.


Idag hade vi möte i Varberg tillsammans med likasinnade inom jobbet från västra regionen av Sveirge. Vi tillbringade dagen med intressanta föreläsare och en enastående utsikt. När jag var på väg hem passerade jag både Börjes och IKEA och självklart stannade jag till på båda ställena. På Börjes köpte jag mestadels nyttigheter i form av Ultra Shield och en flughuva. Sedan råkade det smyga med ett par lidor också... Ett par svarta Eskadron Platinum... som sagt jag behövde ju svarta lindor... Dessa kommer matcha så bra till mitt Hv Polo Lurex schabrak, mumma!

På Ikea inhandlade jag de jag har skrivit om innan. 2 stycken Molger rullvagnar, en till mig och en till Emelie. Tanken är att vi ska kunna köra dessa i stallgången och ha våra borstar och diverse sprayflaskor mm på vagnen. Jag köote också en låda som hade ett handtag i mitten sojm man kan bära , tänka ha den längst upp på vagnen. Sedan köote jag öven 6 stycken matlådor som vi ska kunna ha hästarnas kraftfoder i sedan när vi föyttar in i nya delen, borde passa bra med tanke på att ingen häst egentligenh får så mycket kraft. Maltes är den som äter mest just nu och han får 0,5 kg lusern vilket inte blir så stor mängd de heller även om de blötläggs till en gröt.

Gillar

Kommentarer