Omplanering

Emeli skulle ju kommit och tömtkört Majje och Malte i torsdags men tyvärr är Emelies 6 månader gamla son, Elton, sjuk. Han blev bara sämre och sämre under torsdagen så de valde att åka in med honom till läkaren och då blev det självklart ingen tömkörning. Nu verkar Elton bli bättre under helgen så vi hoppas att Emeli kommer i morgon eftermiddag istället, men Eltons hälsa går så klart först :)

P.g.a detta blev det lite omstyrning i planeringen, jag longerade Maltes istället i torsdags och styrde om en av promenaddagarna till i går då vi bytte hage, de är rätt passande att ha lugn dag när de ändå gör av med en massa energi i hagen vid en flytt.

Så idag blir det lite jogg på lina och så förhoppningsvis tömkörning i morgon. Nu har dock min rygg börjat strejka här under dagen så jag har nästintill ryggskott. Ännu kan jag röra mig och är inte liggande som jag blir när det är ett " riktigt" ryggskott. Jag ska föröska vara fösiktig nu och äta mina tabletter slaviskt så kanske jag kan klara mig med att bara ha ont.

I veckan har vi även börjat jogga över bommar, tidigare har vi mestadels skrittat över bommarnai låf form och endast travat någon gång. Nu är vi på gång och travar ordentligt över bommarna han Maltes travar riktigt riktigt fint över. Nu i början har vi 4 bommar på marken men i framtiden så kommer det bli fler bommar samt att vi höjer upp vissa med våra gröna pottor :)

Veckan blir alltså så här:

Måndag: Promenad i skogen mycket off road
Tisdag: Jobb på lina, galoppfattningar inkl bommar
Onsdag: Lättare jogg på lina
Torsdag: Jobb på lina med bommar och galoppfattningar
Fredag: Promenad + hagbyte
Lördag: Lättogg på lina (lite bommar)
Söndag: Tömkörningsträning


Gillar

Kommentarer

lina,
Vad härligt att han tar upptrappningen av träningen positivt! 😊
olinao.blogg.se