Outfit Malte 2015 08 21

I går testade vi ännu en ny outfit i form av jeansfärgade fleecelindor från ANKY och schabrak i samma färg också från ANKY.
Lindorna var väldigt bekväma att linda med, lagom långa och lagom breda.
Schabraket låg fint under sadeln och låg stilla iaf av dagens korta arbetet trots att dessa paddar inte har något fäste till sadeln varken för stroppar eller sadelgjorden.  Eftersom jag har en sadel med enkelkåpa så klipper jag alltid ändå av stropparna på schabraket  som är tillför att fästa under sadelkåpan. Tycker även Malte var väldigt fin i den färgen och jag är ju extra svag för schabrak med rak kant speciellt dessa paddar från ANKY och schabraken mee rak kant från Mias RS.
Till detta bar han sitt träns från Premiera av modellen Athena med en marin luva från Schockemöhle. Själva ridpass fick bra Malte va tok pigg så vi fick mest rida rida med lite långa tyglar så han inte skulle börja takta o h tappa takten i skritten. Fick även bli några trav steg för att få bort lite lite av all överskottsenergi dom bubblade i Maltes kropp. På måndag ska han ju börja joggas mer ordentligt så känns bra att smyga igång såhär med några trav steg här och där precis som veterinären sa att jag gärna kunde göra om han var pigg.

Gillar

Kommentarer

Zandra,
Hej! Trillade in av en slump när jag googlade på sadeln, kul med en till PRE :D Tänkte höra vad du har för stl på sadeln till din kille? :)
zandraidenius.se
camillabergquist,
Kul att du trillade in hit :) Jag har en 17 tum och normal mot vid i bommen men den ska i dagarna lämnas in och värmas om. Kommer nog breddas två bomvidder :)
camillabergquist.wordpress.com