Paarden Bijoux

När jag var hemma sjuk hade jag som sagt lite för mycket tid över.. Detta resulterade i lite internetletande efter bland annat den perfekt nosgrimman och pannbandet till Foppas rundsydda Premiera träns som jag länge velat "återvinna" till Maltes. Jag beställde en nosgrimma från ett annat företag förra året i sommras men den har ännu inte kommit då dem ligger i någon sorts tvist med tillverkaren eller något såndant. Sedan dess har jag inte hittat någon lika bra men så fick jag lit tid över, eller snarare en massa tid och då hittade jag tillbaka till Paarden Bijoux där jag köpt ett pannband till Foppa för ett par år sedan som alltid varit en stor favorit även om han lycklades trampa sönder det relatovt snabbt inpå nyköp.

Jag hittade snabbt ett jättefint pannband på Paarden Bijoux och såg även att dem hade nosgrimmor och tror ni inte att den perfekt nosgrimman fanns just där. En lackad, svart bred nosgrimma med rundsytt läder , spännen i nacken och anatomiskt utformad nosdel. Kanske hade jag önskat ett annat färsta för snokremmen, men det är väl petitesser.

I går kom äntligen mitt paket till Vårgårda från Holland och jag blev väldigt nöjd med mitt köp, väl värd väntan! Maltes fick inviga tränset tillsammans med det nya pannbandet som passade perfekt till PS luvan. Så snyggt blev det! Lyckades inte riktigtfånga det på bild på ett eärtvist sätt, de va så mycket snyggare i verkligenheten, får göra ett nytt försök en annan dag :s

Gillar

Kommentarer

Lovise,
Väldigt snyggt i verkligheten!! Måste kika in på den sidan, hihi. 😃
www.LoviseC.com
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack! 😊 Akta dig de är en farlig sida 😂😂
nouw.com/camillabergquist