Påväg hem

Vi sitter nu i bilden sedan ett par timmar till baka och kommer vara hemma kring åtta tiden. Väl hemma ska jag jogga Maltes på lina inför morgondagens Sadelprovning. Innan vi åkte i går tog vi en promenad i skogen på ungefär 30 minuter vilket var fullt tillräckligt sådär mitt på dagen i gassande sol. Rasmus och Terence badade lite i ån Maltes var dock inte alls intresserad av att göra dem sällskap utan vi stod vid sidan och tittade på, känner inget behov av att "tvinga" honom i vattnet. 

Det är väldigt fina omgivningar kring Strömsholm där vi var idag och självklart knäpptes det lite bilder på bland annat slottet.

Sedan tillbringade jag dagen med den här snyggingen också vilket inte gjorde dagen sämre :) Gulligt förslag av honom att göra den spontantrip! Till råga på allt fick vi även med oss syster som också är med oss i bilen hem nu men hon var inte med till Strömsholm utan dem gottade sig hemma i mamma och pappa trädgård tillsammans med hunden :)

Fick den här bilden av mamma som bevis på att allt va lugnt med Terence hemma hos dem när vi var borta, hon vet att hönsmamman i mig alltid undrar :)

Helt klart en mycket bra nationaldag!

Gillar

Kommentarer