Pengar tillbaka

I och med separationen köpte jag ut transporten och fick således också försäkra om den. Vi hade tidigare en helförsäkring får någon tusenlapp/ år och när jag ringde samma försäkringsbolag hade dem gjort om försäkringen. Samma försäkring var helt plötsligt 4 ggr så dyr. Eftersom detta fortfarande var den bästa försäkringen som täcker mest skador valde jag att teckna den trots allt.

Sedan dess har jag funderat över detta men inte orkat dra i det men igår ringde jag, vilket visade sig vara väldigt bra. De hade nämligen blivit fel och jag hade betalt på tok för mycket sedan övertagandet. Första dragningen som skedde var för 1,5 månads försäkring och den dragningen var lika stor som det egentligen skulle kosta per år :) så nu väntar en betydligt billigare försäkring och en fin återbetalning som är insatt på mitt konto :)

Den stackars handläggaren jag pratade med ursäktade sig minst ett tusentals gånger innan hon tillslut la på. Jag var inte ett dugg upprörd så sätt utan bara glad det blev korrigerar och att jag fick en billigare försäkring, vilket jag också förklarade för henne men hon tyckte det var fruktansvärt jobbigt ändå :)

Gillar

Kommentarer